Bábszínház blog

Te kellesz nekünk, avagy miről szól a Bábszínház blog?

2018. január 18. - Bábszínház blog

Ha azon törnétek a fejeteket, miért indít blogot a Budapest Bábszínház, miről írhat egy olyan színház, ahova csak kisgyerekek járnak és anyukák - hát éppen ez az, amiért belekezdünk.

edv_0087.jpg

Mert a báb nem korosztály, hanem műfaj. Ebben a blogban ezt a tételt fogjuk bizonyítani. Meg azt, hogy a bábszínház a legigazibb 3D. 

És igen, játszunk kisgyerekeknek, és igen, alig lehet hozzánk jegyet kapni, de azt tudtátok, hogy kamaszoknak és felnőtteknek is izgalmas darabjaink vannak? Hogy Az ember tragédiája érettségire készülve sokkal érdekesebb és átélhetőbb, mi több: érthetőbb bábokkal, mint a tankönyvben? Hogy Janne Teller világhírű regényét, a Semmit Quimby-zenékkel játsszuk? Hogy a legfrissebb bemutatóban, a Bambiban a bábok egészen speciális technikákkal mozognak? Hogy A csomótündér segíthet abban, hogy a családok a válásról tudjanak otthon beszélgetni?

És még sorolhatnánk... Szóval ezért.

Gyertek a Budapest Bábszínház kulisszái mögé, a műhelyekbe, ismerjétek meg a bábszínészeket és mindazokat, akik egy-egy előadás létrehozásában közreműködnek!

(Fotó: Semmi)

A bejegyzés trackback címe:

https://babszinhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr2013583699

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása